Pakking og klargjøring

Pakke sekkenHar vi husket alt? Det er mange ting som skal med. Det er så veldig variert klima og terreng på de steder som vi skal besøke. Fra strand og varme, tropiske øyer med bading, høyfjell med ørken, regnskog og sump, stillehavskyst, karibisk kyst, storby og sikket mye annet. Det er ikke bare å pakke for alt dette i en «liten» 75 liters sekk. Her må kun det mest nødvendige være med.

Vi har pakket både badeshorts og bikini, og ullundertøy og allværsjakke. Vi har prøvd å tenke på alt vi måtte trenge. Men vi har selvfølgelig mulighet til å kjøpe ting på turen også. Tror jeg kjenner ei som i alle fall har lyst å shoppe litt rundt om kring. Vi må vel også ha plass til eventuelle suvenirer.

Jeg tror vi er klar. I morgen er det ingen vei tilbake 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s