Første dag i Rio

Caipirinha på CopacabanaÅh, så deilig det er å være i Brasil! Det tenkte jeg da vi gikk rundt på Copacabana etter en sen brunsj idag. Sola skinner, det er 35 grader og lett bris, stranda er fantastisk og rekker så langt vi kan se. Livet er rett og slett herlig!

Idag sov vi litt utpå for å komme oss til hektene igjen etter den lange reisen. Jeg våkna og trodde klokka var 12, men så var den bare 10 lokal tid, så vi hadde strengt tatt heeele dagen foran oss.. Men vi er jo tross alt i manjana-land og da tar man det med ro, så noe stress bedriver vi ikke, det må dere vite;-)

Vi valgte å bruke dagen på å orientere oss litt i området rundt hotellet og har konkludert med at vi bor bra til:-) Stranda er to kvartaler unna, det er basseng på taket av hotellet, minibank rett rundt hjørnet og flere spisesteder og diverse butikker i umiddelbar nærhet.

Jeg har vært i Brasil ett par ganger før og da var det noe som het: «En caipirinha om dagen gjør godt for magen». En god regel til etterfølgelse det altså;-)

I morgen er planen å ta fatt på noen severdigheter. Vi få se hva dagen bringer:-) Manjana, manjana..

3 kommentarer om “Første dag i Rio

  1. Det ser ut som at dere virkelig har kommet til rett sted 🙂 Kjenner jeg er veldig «jelly» 😉 I Oslo snør det…o_O.
    Enda fler bilder hadde vært toppers:) PS! ta en caipirinha for meg å a 😉 Kos dere og Hils Thomas 😀

    Likt av 1 person

  2. Godt å se at dere kom dere vel frem (selv om flyreiser ble strabasiøs). Ser herlig ut så bare å nyte☀️😎Kos dere videre!

    P.S Fint du kom med beskrivelse på det med kommentar, for lurte faktisk på hvorfor det ikke lå noe kommentarfeltet nedenfor. Lærer så lenge man lever😉

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s