Kjøtt for alle pengene

Grill-restaurant Etter strabasene med sightseeing trengte vi noe god føde for å få opp energinivået igjen. Vi fant en restaurant i nærheten av hotellet som skulle være nok så bra i følge TripAdvisor. Det var en grill-restaurant hvor man vist nok kunne spise så mye kjøtt man bare orket, og det viste seg å ikke være noen overdrivelse.

Kjøtt og caipirinha Vi fikk tildelt et fint bord rett ved salatbaren. Ræva hadde knapt truffet stolen før de var der for å høre hvilken velkomstdrink vi ville ha. Valget falt på en Caipirinha, selvsagt. Vi fikk så beskjed om å forsyne oss av salatbaren, og at kjøttet snart ville komme til bordet. Vi rasket sammen noe grøntfor og satte oss.

Grillspyd Snart dukket det opp kelner etter kelner med alskens grillet kjøtt på store grillspyd, som de skar store biter av rett på tallerken vår. Det var kylling, entrecôte, oksebryst, svineribbe, lammestek, svinepølse og andre typer kjøtt vi ikke husker hva var, alt helgrillet og med en fantastisk smak. Det bygget seg opp et tårn av kjøtt på tallerken, og vi jobbet hardt med å spise unna. Til slutt måtte vi bare si at nok var nok. Vi begynte å svette av all maten.Mer kjøtt

Vi drakk en deilig chilensk merlot til maten, sammen med caipirinha selvfølgelig. Vi klarte til og med å bli overtalt til å spise en deilig papayakrem med likør på toppen til dessert, selv om vi ikke er noen dessertmennesker. Et besøk på en brasiliansk grill-restaurant anbefales på det sterkeste. Det er ingen fare for ikke å bli mett.

Guava-krem

6 kommentarer om “Kjøtt for alle pengene

 1. Hei, Målfrid og Thomas! Utrolig gøy å følge med bloggen deres 🙂 Ser ut som turen deres så langt har vært veldig fin! Kjenner jeg skulle ønske det var jeg som var på tur! Reiselysten er på TOPP 🙂 Nyt turen 🙂 Klem til dere begge 🙂

  Likt av 1 person

 2. Hei.
  Artig å følge dokk på bloggen.
  Å slite litt for å oppnå den utsikten mått jo vær herlig da dokk endelig klart det. Mangler ikke mat ser eg. Desserten ligner mistenkelig på papaya- krem, noe Rolf og Kjell Hugi er helt vill etter.

  Likt av 1 person

  1. Hehe.. Ja, må tro jeg tenkte litt på Rolf da vi bestilte desserten, Ann Mari 😉 Husker veldig godt vi tre var ute og spiste og han alltid måtte ha en papayakrem til slutt 🙂

   Liker

 3. Hei hei folkens :)) Gøy å følge dere på turen, allerede vært her et par ganger jeg. Ser og høres ut som dere koser dere:) Ha ha, her durer kompresoren og vaskefilla, så selv om jeg er fornøyd med livet får man reiselyst av å lese om deres reise:)))
  Kos dere videre :)) Ha ha ha, unødvendig å si ;))) goklæm fra oss :))

  Likt av 1 person

 4. Det ser helt fantastisk ut, og jeg ble skikkelig sulten av å lese dette! Du skriver veldig bra, så det er gøy å lese! Lo høyt flere ganger, da jeg leste om sightseeing-turen deres. Gleder meg til å følge dere videre.

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s