Noen deilige dager på stranden

De siste dagene har vi koset oss på stranda med soling, bading og sløvt strandliv. I går reiste vi bort til Ipanema-stranden, som ligger sør for Copacabana. Den er kjent for å være boltreplass for brasilianere fra de litt høyere samfunnslag. Det er uansett en strand med et yrende liv, og vandrende selgere som tilbyr alt mulig man måtte trenge for en dag på stranden, samt mye rart man ikke trenger.

Idag har vi koset oss på Copacabana-stranden, som ligger kun 300 meter fra hotellet vi bor på. Dagen har gått med til mer soling, bading og lesing av bok i solstolen. Vi lever det søte liv, og vinter-Norge føles veldig langt unna (som det jo faktisk er). 

5 kommentarer om “Noen deilige dager på stranden

  1. Drømme, drømme=) Dette ser jo magisk ut. Deilig å drømme seg bort i deres bilder når dagen i går var skikkelig grå. Heldigvis en lyserer dag i dag med solgløtt=) Kos dere på stranda. Det ser skikkelig digg ut=)

    Likt av 1 person

  2. Hei dåkker to, finnes ikkje misunnelig. Høres ut som du Thomas e frisk, det va bra. Må bare innrømme at æ va litt urolig… Kos dåkker videre

    Likt av 1 person

  3. Her i Tromsø e det kaldt som bare f….. og klart. Soldag i morra med tradisjonell feiring. Ser ut som dåkker har det kos. Håpe julegavan funke som planlagt. Det hilses fra alle oss.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s