Båttur i Iguaçu-elven

Som nevnt i forrige innlegg, så tok vi en båttur på Iguaçu-elven. I tillegg til at det regnet ganske kraftig, så ble vi ført helt inntil noen av fossene, og faktisk helt under en av de. Vi filmet turen med GoPro, og jeg tror dere får et vist inntrykk av hvor vått det var. Smellene dere hører er store vanndråper som treffer kamerahuset. Selv om vi ble dyvåte så var det fantastisk moro!

3 kommentarer om “Båttur i Iguaçu-elven

  1. Så gøy å se dere på film=) Ser ut som dere har hatt en fantastisk tur. Er skikkelig misunnelig her jeg sitter hjemme i regnvær! Blæh! Kos dere videre, og dere må legge ut mange innlegg=) Gleder meg til hvert eneste ett=) Vibeke

    Likt av 1 person

    1. Hehe.. Ja, det var moro, og vått 😀 Ikke så vant til å være på film enda, men det kan jo fort endre seg etterhvert som vi filmer mer 😉

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s